Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Hoe ziet de sessie er uit

U ligt met uw kleren aan op de behandeltafel. Makkelijke en loszittende kleding heeft de voorkeur.
Door mijn handen op het lichaam te plaatsen kom ik in contact met uw lichaam en kan ik de stromingen van het hersenvocht gaan voelen.
Iedere cliënt ervaart dat op zijn eigen manier. Sommige mensen voelen tintelingen, anderen warmte of doorstroming. Veelal volgt hierop een staat van ontspanning en kan het lichaam zijn zelf-helende kracht gaan aanspreken. 

Naar behoefte help ik de cliënt door ondersteunende gesprekken zich bewust te worden van de processen die zich in het lichaam afspelen en welke emoties en gedachten daarmee verbonden zijn. 

Een sessie duurt 60 minuten voor volwassenen en kinderen. Meestal zijn er meerdere sessies nodig.  Om uw lichaam tijd te geven verder te herstellen zal er enige tijd tussen de behandelingen zitten. Voor meer informatie over het aantal behandelingen, klik hier.

Wilt u meer lezen over mijn therapie klik hier

 

Wat is Biodynamische Cranio Sacraal therapie

Lees verder

 

Voor Wie?

Lees verder

 

Aantal behandelingen

Lees verder

 

Hoe ziet de sessie er uit

Lees verder

 

Bij welke symptomen

Lees verder

Biodynamisch Cranio Sacraal therapeut, Lid NCSV/RBCZ, vergoeding zorgverzekeraar mogelijk, u heeft geen eigen risico